Śniadanie:
- Zupa mleczna z kaszką manną 300ml (MLE, GLU)
- Pieczywo mieszane 120g (GLU PSZE, GLU ŻYT)
- Masło miks 15g(MLE)
- Hummus z suszonymi pomidorami 130g(MLE, SEL, SOCZ)
- Ser żółty 30g (MLE)
- Ogórek kwaszony 50g
- Kawa zbożowa z mlekiem 250ml (GLU PSZE, MLE)
II śniadanie
- Pomarańcza 120g
Obiad:
- Zupa pieczarkowa z makaronem 400ml (GLU PSZE, GLU ŻYT, MLE, SEL)
- Kotlet schabowy 100g (JAJ, GLU PSZE, GLU ŻYT)
- Ziemniaki puree 200g (MLE)
- Sos pieczeniowy 70g(GLU ŻYT)
- Surówka wielowarzywna z jogurtem nat. 150g (MLE)
- Kompot z owocami 250ml