Osoby zainteresowane pracą na tym stanowisko mogą złożyć swoje CV i list motywacyjny w siedzibie administracji szpitala.
Kwalifikacje: Zapraszamy do współpracy osoby posiadające tytuł zawodowy: dietetyk lub dokument potwierdzający kwalifikacje zawodowe w zawodzie dietetyk. Poszukujemy absolwentów technikum (technik technologii żywienia o specjalności dietetyk), szkoły policealnych bądź studiów wyższych.
Wymagania: sumienność, rzetelność, odpowiedzialność, takt i kultura osobista, komunikatywność, kreatywność, empatia.
Zakres obowiązków:
- bezpośredni kontakt w chorymi: przeprowadzanie wywiadu żywieniowego, dokonywanie oceny sposobu żywienia oraz stanu odżywienia pacjentów
- kontrolowanie dostarczanych potraw przed ich wydaniem na oddziały/badanie ilości i jakości dostarczonych posiłków oraz ich temperatury i estetyki
- wydawanie posiłków w oddziałach przy współudziale personelu
- prowadzenie dokumentacji żywieniowej
- współpraca z firmą zajmującą się żywienie pacjentów SPZOZ: sporządzanie wykazów diet i przekazywanie ich do firmy
Kontakt: Szczegółowych informacji udziela: Violetta Konieczna, tel. 62 588 03 90 wew. 245.